Törene damga vurdu, 18 yaş küçük sevgilisiyle dikkat çekti

TAKİP ET

Fransa'da düzenlenen Ulusal Profesyonel Futbolcular Birliği ödül töreni görkemli bir şekilde gerçekleşti.

Reklam
Reklam

Ödüllerin verildiği törende şampiyon Paris Saint Germain, neredeyse tüm ödülleri domine etti. PSG'nin yıldızı Kylian Mbappe, hem yılın futbolcusu, hem de yılın en iyi genç futbolcusu seçildi. Yılın takımında 5 PSG'li oyuncu yer aldı (Thiago Silva, Marquinhos, Angel Di Maria, Marco Verratti, Neymar)

Törenin en dikkat çekici ismi ise Marsilyalı futbolcu Adil Rami ile sevgilisi Pamela Anderson oldu. İkili geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı almasına rağmen tekrar barışmıştı... Pamela ve Rami törende objekiflere poz verirken romantik anlar da yaşadı. ABD basınında yer alan habere göre Rami, Anderson ile evlenmek isteyince ilişki sona ermişti. Anderson evliliğe yanaşmadı ve ilişkisini bitirdi.

33 yaşındaki Fransız futbolcu ile 51 yaşındaki Anderson'un ilişkisi aradaki yaş farkı sebebiyle çok tartışılmıştı. Anderson, evlenmek isteyen Rami'nin yaşamına engel olmamak için bu kararı aldığını dile getirdi. Kısa sürede barışan ikili hayatlarına birlikte devam etme kararı aldı. Asıl sorun Pamela'nın Rami'nin çocuklarına zaman ayırmasında kendisini bir engel gibi gördüğünü hissetmesiydi. Pamela Anderson'un istemeyerek ayrılık kararı aldığı ve Rami'nin iki çocuğuna daha fazla zaman ayırmasına fırsat vermek istediği dile getirildi.

Ünlü Playboy yıldıza törende büyük ilgi vardı. Hayranları onu rahat bırakmadı.

Foto: ABACA, AP