TÖMER öğrencileri sahili temizledi
TÖMER öğrencileri sahili temizledi, başlıklı haberin detayında; Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Eğitim ve Uygulama Merkezinde (TÖMER) eğitim gören yabancı uyruklu öğrenciler, Erdek'in Tatlısu Mahallesi sahilinde çevre temizliği yaptılar.
Yapılan çevre temizliğinin öğrencilerde çevre hassasiyetinin geliştirmesini hedeflediğini belirten Onyedi Eylül Üniversitesi Uluslararası Koordinatörü ve TÖMER Müdür Yardımcısı Ömer İnan, "Üniversite olarak 2021 yılını sosyal sorumluluk yılı ilan ettik. Bu sebeple özellikle çevre hassasiyetini ön plana çıkaran projeleri önemsiyoruz. Bu kapsamda düzenlenen çevre etkinliği ile hem öğrencilerin çevre duyarlılığının geliştirilmesi, hem de bölge halkına örnek olunması hedeflendi. Bu tür faaliyetlere devam edilecektir" şeklinde konuştu.
Öğrenciler mahalle sakinlerinden takdir alırken, 30 öğrenci 40 poşet çöp topladı.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"TÖMER öğrencileri sahili temizledi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.10.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan TÖMER öğrencileri sahili temizledi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.