Tomarza Devlet Hastanesi bahçesine aşı çadırı kuruldu

TAKİP ET

Tomarza Devlet Hastanesi bahçesine aşı çadırı kuruldu başıklıklı son dakika haberinde; Covid-19 salgın hastalığı nedeniyle aşı randevusu alan ve aşı önceliği bulunan kişilerin aşılanması için Tomarza Devlet Hastanesi bahçesine aşı çadırı kuruldu.

Reklam
Reklam

Sağlık Bakanlığının talimatları doğrultusunda 40 yaş ve üzeri vatandaş ile SGK’ya kayıtlı tüm çalışanların Covid-19 aşıları Tomarza Yaşar Karayel Devlet Hastanesi bahçesinde Tomarza Belediyesi tarafından tedarik edilen çadır içerinde randevusu alan vatandaşların, sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek aşılaması yapılmaya başlandı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Tomarza Devlet Hastanesi bahçesine aşı çadırı kuruldu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.06.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan "Tomarza Devlet Hastanesi bahçesine aşı çadırı kuruldu" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.