Tomarza'da '15 Temmuz' temalı yarışmasında ödüller verildi

Tomarza'da '15 Temmuz' temalı yarışmasında ödüller verildi, başlıklı haberin detayında; Tomarza İlçesinde Yaz Kuran Kurslarına katılan öğrenciler arasında düzenlenen '15 Temmuz' Temalı yarışmada dereceye giren öğrencilere İlçe Müftülüğü tarafından hediyeleri verildi.

2020-2021 Eğitim yılının tamamlanması ile birlikte ilçeye bağlı tüm camilerde başlayan Yaz Kuran Kurslarına katılan öğrenciler arasında 15 Temmuz temalı resim, kompozisyon ve şiir yarışması düzenlendi. Onlarca öğrencinin katıldığı yarışmada jüri dereceye giren öğrencileri tespit etmek adına zor anlar yaşadı. Uzun uğraşlar sonucu jüri, nihai kararını vererek ilk üçer giren öğrencileri açıkladı. Birinci Ela Yedikule, ikinci Sema Şimşek ve üçüncü olarak Muhammed Ümit Özcan olarak belirlendi. İlk üçe giren öğrencilerin hediyeleri ise Tomarza İlçe Müftüsü Mürsel Gökdere tarafından verildi.

Müftü Gökdere, yarışmaya katılan bütün öğrencilere teşekkür ederek ilk üçe giren öğrencileri ise tebrik edip başarılarının devamını diledi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Tomarza’da ’15 Temmuz’ temalı yarışmasında ödüller verildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.08.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Tomarza’da ’15 Temmuz’ temalı yarışmasında ödüller verildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.