Tokat'ta çocuk gelişimi ve eğitimi zirvesi

Tokat'ta çocuk gelişimi ve eğitimi zirvesi, başıklıklı son dakika haberinde; Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (TOGUSEM) tarafından "Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Zirvesi" gerçekleştirildi.

Türkiye genelinden rekor sayıda bir katılımla yaklaşık 17 bin kayıtlı katılımcının yer aldığı zirve, 6 saat sürdü. Online olarak yapılan etkinliğin açılış konuşmasını Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin yaptı. Rektör Şahin, öğrencilerine yüksek düzeyde eğitim, ruh ve beden desteği sağlayan bir üniversite olduklarını ifade ederek, “Güler yüzlü bir üniversite olarak tüm öğrencilerimize hem eğitim hem de sosyal ve kültürel anlamda destek vermekteyiz. Salgın döneminde kendi sistemimiz üzerinden aksaklıklar olmadan tüm öğrencilerimizin eğitimlerini tamamladık ve mezun durumuna getirdik. Şuan yürütülmekte olan Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Zirvesine desteklerini esirgemeyen başta Sertan Talas hocamız olmak üzere eğitim vermek üzere bizlere destek veren tüm konuşmacılara ve katılımcılara çok teşekkür ediyorum” dedi.
Rektör Şahin’in konuşmasının ardından “Çocuk Eğitimi ve Gelişimi Zirvesi” planlanan oturumlarla devam etti.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Türkiye ve Bursa gündemine ait son dakika haberleri ve güncel haberleri HABER16.COM dan takip ediniz.

"Tokat’ta çocuk gelişimi ve eğitimi zirvesi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.07.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Tokat’ta çocuk gelişimi ve eğitimi zirvesi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.