TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan "Her üyemiz için bir fidan" kampanyası

TAKİP ET

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan "Her üyemiz için bir fidan" kampanyası, başlıklı haberin detayında; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, "Her üyemiz için bir fidan" kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Reklam
Reklam

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Her üyemiz için bir fidan” kampanyası başlattıklarını bildirdi. Hisarcıklıoğlu yaptığı paylaşımda, “Yanan ormanlarımızı eski haline kavuşturmak Daha yeşil bir Türkiye için TOBB, 365 Odamız ve Borsamız, 64 Sektör Meclisimiz, 81 ildeki Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarımız olarak 1.5 milyon üyemiz adına 1.5 milyon fidan bağışında bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan “Her üyemiz için bir fidan” kampanyası" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.08.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan “Her üyemiz için bir fidan” kampanyası başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.