Tırı süsleyip, gelin arabası yaptı

Tırı süsleyip, gelin arabası yaptı, başlıklı haberin detayında; Sinop'un Türkeli ilçesinde yaşayan kamyon şoförü Recep Yılmaz, amcasına ait tırı süsleyip, gelin arabası olarak kullandı. Tırdan gelin arabasını görenler ise o anları cep telefonlarına kaydetti.

Kamyon şoförlüğü yapan 24 yaşındaki Recep Yılmaz ile Büşra Kaya, bir süre önce dünya evine girmeye karar verdi. Çift, düğün hazırlıklarını yaparken, sıra gelin arabasını hazırlamaya geldi. Damat, gelin arabası olarak amcasına ait tırı süsledi. Gelin alma geleneğini süslediği tırdan gelin arabasıyla yerine getiren çift, ardından düğün salonunun yolunu tuttu. Güzergah üzerinde gelin arabası olarak süslenen tırı görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemeyip cep telefonları ile fotoğraf çektiler.

Kamyon şoförü Recep Yılmaz, yaklaşık 1.5 yıldır hayal ettiği tırdan gelin arabası yapma isteğini gerçekleştirdiğinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Yılmaz, aracı süsleyip gelin almaya gidildiğinde, geçtiği güzergahta herkesin dikkatini çektiğini ve çoğu zaman tırı durdurup, cep telefonu kamerası ile görüntü almak istediklerini sözlerine ekledi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Tırı süsleyip, gelin arabası yaptı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "26.07.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Tırı süsleyip, gelin arabası yaptı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.