Ticaret Bakanı Muş, Fransız mevkidaşı Riester ile görüştü

TAKİP ET

Ticaret Bakanı Muş, Fransız mevkidaşı Riester ile görüştü başıklıklı son dakika haberinde; Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Fransa Dış Ticaret ve Yatırım Bakanı Franck Riester ile Türkiye-AB arasında pozitif gündemin kabulü ve Gümrük Birliği'nin güncellenmesi konularının ele alındığı bir video konferans görüşmesi gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, video konferans yöntemiyle Fransa Dış Ticaret ve Yatırım Bakanı Frank Riester ile görüştü. Görüşmede bu hafta yapılacak AB Liderler Zirvesi öncesinde Türkiye ile AB arasında pozitif gündemin kabulü ve Gümrük Birliği’nin güncellenmesi konuları ele alındı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Ticaret Bakanı Muş, Fransız mevkidaşı Riester ile görüştü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.06.2021" tarihinde "POLİTİKA" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan "Ticaret Bakanı Muş, Fransız mevkidaşı Riester ile görüştü" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.