Ticaret Bakan Yardımcısı Turagay'dan Vali Su'ya ziyaret
Ticaret Bakan Yardımcısı Turagay'dan Vali Su'ya ziyaret, başlıklı haberin detayında; MERSİN (İHA) – Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Mersin'de, beraberindeki heyet ile birlikte Vali Ali İhsan Su'yu makamında ziyaret etti.
Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, ziyarette Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Turagay, daha sonra makama geçerek Vali Su ile bir süre görüştü.
Konuklarıyla bir süre sohbet eden Vali Su, Ticaret Bakan Yardımcısı Turagay ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaretin ardından, Turagay ve beraberindeki heyet, Mersin'deki temaslarına devam etmek üzere valilikten ayrıldı.Ticaret Bakan Yardımcısı Turagay'dan Vali Su'ya ziyaret başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 23.02.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Ticaret Bakan Yardımcısı Turagay'dan Vali Su'ya ziyaret başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)