THY Euroleague'de yılın koçu Ergin Ataman

TAKİP ET

THY Euroleague'de yılın koçu Ergin Ataman başıklıklı son dakika haberinde; THY Euroleague'de 2020-2021 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Anadolu Efes'te Başantrenör Ergin Ataman, yılın koçu seçildi.

Reklam
Reklam

2020-2021 sezonunda Anadolu Efes’i Euroleague şampiyonu yapan Başantrenör Ergin Ataman, Euroleague’de yer alan 18 takımın başantrenörlerinin verdiği oylar ile ’Alexander Gomelsky Yılın Koçu’ ödülünün sahibi oldu. Bayern Münih Başantrenörü Andrea Trinchieri, AX Armani Exchange Milan Başantrenörü Ettore Messina ve FC Barcelona Başantrenörü Sarunas Jasikevicius sezonun diğer başarılı antrenörleri olarak Ataman’ın ardından yer aldı.
Ergin Ataman, ödülünü 2021-2022 sezonunda Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak ilk Euroleague karşılaşması öncesinde alacak.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"THY Euroleague’de yılın koçu Ergin Ataman" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.06.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan "THY Euroleague’de yılın koçu Ergin Ataman" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.