TFF'nin harcama limiti kararı sonrası Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu futbola geri dönecek mi?

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu, 2020-2021 sezonu harcama limitlerini açıklarken en çok harcama limitine sahip olan takım 429 milyon 42 bin 297 TL ile Galatasaray oldu. 154 milyon 411 bin 381 TL ile limitlenen Fenerbahçe'de gözler yeni sezon transfer planlamasında...

Reklam
Reklam

TFF’nin ilan ettiği rakamlar tartışmaları da beraberinde getirirken Fenerbahçe başta olmak üzere bazı kulüpler limitleri yetersiz buldu. Fenerbahçe’nin harcama limitinin ezeli rakibi Galatasaray’dan 220 milyon, Beşiktaş’tan 120 milyon TL az olmasına taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Bu gelişmenin ardından Emre Belözoğlu'nun yeniden futbola geri dönebileceği iddia edildi. Takvim'de yer alan habere göre TFF'nin harcama limitleri konusundaki açıklamasıyla beraber Emre Belözoğlu, gelecek sezon futbol sahalarında kalma kararı alabilir.

Emre Belözoğlu'nun bu kararıyla beraber 'maç başı ücret' karşılığında sarı lacivertlilerde 1 sene daha futbol oynayabileceği aktarıldı. Böylece her bir kuruşa ihtiyacı olan Fenerbahçe, yetenekli oyuncuyu çok uygun ücrete kadrosunda tutmuş olacak.

Kaynak; Hürriyet