TFF Başkan Vekili Otyakmaz: Hakemler konusunda netleşen bir şey yok

TFF Başkan Vekili Otyakmaz: Hakemler konusunda netleşen bir şey yok

TAKİP ET

TFF Başkan Vekili Otyakmaz: Hakemler konusunda netleşen bir şey yokOlgucan KALKAN / İSTANBUL, (DHA) - TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, özellikle Beşiktaş Kulübü'nün derbilerin hakemlerinin yabancı hakem tarafından yönetilmesi isteğine karşı "Netleşen bir şey yok" dedi

Reklam
Reklam

- TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, özellikle Beşiktaş Kulübü'nün derbilerin hakemlerinin yabancı hakem tarafından yönetilmesi isteğine karşı Netleşen bir şey yok dedi.

TFF 1'inci Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi ve Süper Lig'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mecnun Otyakmaz, bir sponsorluk imza törenin ardından futbol kamuoyunun merakla beklediği 'Derbi hakemleri yabancı mı olacak, yerli mi ?' konusunda basın mensuplarının sorularına kısa bir cevap verdi. Otyakmaz Hakemler konusunda netleşen bir şey yok. Yönetim kurulu olarak henüz bir karar almadık açıklamasıyla yetinerek basın mensuplarının yanından ayrıldı.

Son dönemde özellikle Beşiktaş Kulübü'nün bu konuda resmi başvurusu bulunuyor.


DHA