Tezgahtar kız şimdi ünlülerle kırmızı halı arkadaşı

TAKİP ET

Çalıştığı mağazada ünlü ve yakışıklı bir adamın kalbini çaldı ve hayatı beklemediği şekilde değişti.

Reklam
Reklam

Bundan yıllar önce belki bir gün hayatının aşkıyla karşılaşmayı hayal ediyordu. Ama o aşkın başlamasından sonra hayatının bu kadar değişeceğini düşünmüş müydü bilinmez. Yeşil sahaların yıldızı Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez, bir zamanlar ünlü bir giyim firmasına ait mağazada satış görevlisi olarak çalışıyordu. Aynı zamanda modeldi. Ama Ronaldo ile tanıştıktan sonra hayatı çok değişti. Rodriguez, gösteri dünyasının en ünlüleri arasındaki yerini çoktan aldı bile.

Ronaldo ile ilişkisinden bir kız çocuğu annesi olan Georgina Rodriguez, 72'nci Cannes Film Festivali'nin en görkemli galalarından birine de konuk oldu. Genç kadın, Quentin Tarantino'nun yönettiği Once Upon a Time in Hollywood filminin galasına katıldı. İddialı kıyafetiyle de ünlülerle yarıştı. Elle dergisinin İtalya baskısına konuşan 25 yaşındaki Rodriguez, Ronaldo ile nasıl ve nerede tanıştıklarını anlattı.

Ronaldo ile ilişkisinden bir kız çocuğu dünyaya getiren, ayrıca futbolcunun farklı annelerden dünyaya gelen çocuklarına da bakan Georgina Rodriguez, Ronaldo ile ilk kez Madrid'de kendisinin çalıştığı mağazada karşılaştıklarını söyledi. 2016 yılında, Madrid'de ünlü bir moda firmasının mağazasına alışverişe giden Ronaldo, orada Rodriguez ile tanıştı. Genç kadının anlattıklarına göre de çift, birbirlerine ilk görüşte aşık oldu. Rodriguez, kendisinin satış asistanı olarak çalıştığı mağazada karşılaştıktan bir gün sonra bir başka moda etkinliğinde de karşılaştıklarını anlattı.

Georgina Rodriguez sözlerini şöyle sürdürdü: " Daha sonra iş çevremin dışında başka bir mekanda sohbet ettik. Bu her ikimiz için de ilk görüşte aşktı" diye konuştu. Küçük bir kasabada doğup büyüyen, garsonluktan tezgahtarlığa birçok iş yapan genç kadın şimdi, belki de bir zamanlar hayalini bile kurmadığı bir hayatı yaşıyor. Yanında hayatının aşkı ve çok sevdiği dört çocukla birlikte. Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, dünyanın en güzel kadınlarından biri olan model sevgilisi Irina Shayk'tan ayrıldığında herkes onun bir sonraki sevgilisini merak ediyordu.