Tescilli güzelin zor günleri

TAKİP ET

Filipinler'in tescilli güzeli Bea Santiago zayıf kalmak için yaptıkları sebebiyle çok zor günler geçiriyor.

Reklam
Reklam

Bea Santiago, 2013 yılında 66 yarışmacıyı elemiş, en bilinen güzellik yarışmalarından biri olan Miss International'ı kazanmıştı. 28 yaşındaki Santiago'ya Ağustos ayında kronik böbrek hastalığı teşhisi kondu. Son üç aydır diyalize giriyor ancak genç kadının böbrek nakli olması gerekiyor. İngiliz basınında yer alan habere göre Santiago çok fazla spor yapıyordu. Ayrıca bunun yanında genç model spora takviye tozlardan kullanıyordu.

Filipinler güzeli Bea Santiago, sağlığına olumsuz etki eden en önemli faktörün kullandığı tozlar olduğunu ifade etti. Santiago, böbrek nakline ihtiyacı olduğunu ve şu an diyaliz makinesine bağlı yaşadığını açıkladı. Santiago, hastalığının tanısı konulduğunda, onu inkar ettiğini ve hemen farklı bir görüş almak için Japonya'ya gittiğini ifade etti.

Japonya'daki doktorlar da böbrek yetmezliği teşhisi koyunca genç kadının tedavisine başlandı. Santiago, haftada 4 kez ve günde 5 saat olmak üzere hastanede diyaliz makinesine bağlanıyor. 28 yaşındaki model, yolculuğunun daha da zorlaşacağını bilmesine rağmen pozitif olmaya çalıştığını söyledi.