Terk edilen otomobil çocukların oyuncağı oldu

TAKİP ET

Terk edilen otomobil çocukların oyuncağı oldu, başlıklı haberin detayında; Sinop'ta sahibi tarafından terk edilen otomobil, mahalleli çocukların oyuncağı oldu.

Reklam
Reklam

Sinop’un Ada Mahallesi’nde, gelen bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, sahibi tarafından senelerdir terk edilmiş araçla karşılaştı. Ekipler çevredeki vatandaşlar tarafından aracın aylardır bu bölgeye bırakıldığını ve mahalledeki çocukların oyuncağı olduğunu öğrendi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Enver Temeloğlu, “Dün burada bir kız çocuğu ile erkek çocuğu oyun oynuyorlardır. İlk önce kız içeri oturdu. Daha sonra arabanın camlarını kırmaya başladılar. Bu araç senelerdir burada. Hiç kullanılmıyor" dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Terk edilen otomobil çocukların oyuncağı oldu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Terk edilen otomobil çocukların oyuncağı oldu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.