Tercan'da kurtuluş hazırlıkları devam ediyor

Tercan'da kurtuluş hazırlıkları devam ediyor, başlıklı haberin detayında; Erzincan'ın Tercan ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü etkinlikleri için hazırlıklar devam ediyor.

Tercan Belediye Başkanı Lokman Gültekin, ilçenin düşman işgalinden kurtarılması kutlama etkinlikleri çalışmalarında sona gelindiğini belirtti.

Kutlama hazırlıklarının Kaymakamlık ve Belediye tarafından sürdürüldüğünü ifade eden Tercan Belediye Başkanı Lokman Gültekin, Kaymakamımız Musa Kazım Çelik ile birlikte ilçemize yakışır şekilde kutlamaları yapmak için gerekli hazırlıklarımızı yaptık. 17 Şubat 2022 perşembe günü ilçemizin kurtuluş etkinliklerine ilçe dışında bulunan gurbetteki hemşehrilerimiz ile birlikte tüm halkımızı davet ediyoruz. Etkinlikler için her şey hazır. dedi.




Tercan'da kurtuluş hazırlıkları devam ediyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 12.02.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Tercan'da kurtuluş hazırlıkları devam ediyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)