Tenis Turnuvası Vali Arslantaş'ın açılış maçıyla başladı

TAKİP ET

Tenis Turnuvası Vali Arslantaş'ın açılış maçıyla başladı başıklıklı son dakika haberinde; Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, 2021 Mehmet Akif ve İstiklal Marşı Yılı Gençlik ve Spor Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Tenis Turnuvası, Burdur Valisi Ali Arslantaş'ın açılış maçıyla başladı.

Reklam
Reklam

Çeşitli yaş kategorilerinde 25 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvanın açılış maçını yapan Vali Arslantaş, turnuvaya katılan bütün sporculara başarılar diledi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Tenis Turnuvası Vali Arslantaş’ın açılış maçıyla başladı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Tenis Turnuvası Vali Arslantaş’ın açılış maçıyla başladı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.