Temiz şehir Düzce sloganına yakışır şekilde çalışıyorlar

TAKİP ET

Temiz şehir Düzce sloganına yakışır şekilde çalışıyorlar, başlıklı haberin detayında; DÜZCE (İHA) – Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün sloganları arasında yer alan 'Temiz şehir Düzce' sloganına uygun olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin dört bir yanında temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Reklam
Reklam

Düzce Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Dr. Faruk Özlü’nün sloganları arasında yer alan ‘Temiz Şehir Düzce’ sloganı için temizlik işleri müdürlüğü de var güçleri ile çalışıyor. Şehrin dört bir yanında yapılan temizlik çalışmalarına ek olarak park ve bahçelerde vatandaşların bıraktığı çöpleri temizliyor. Bir yandan da dolan çöp kovalarını boşaltan ekipler 24 saat çalışarak salgın sürecinde şehrin dört bir yanını temizliyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Temiz şehir Düzce sloganına yakışır şekilde çalışıyorlar" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.09.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Temiz şehir Düzce sloganına yakışır şekilde çalışıyorlar başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.