TEM otoyolu Mahmutbey gişelerde trafik kontrollü olarak sağlanıyor

TAKİP ET

TEM otoyolu Mahmutbey gişelerde trafik kontrollü olarak sağlanıyor, başlıklı haberin detayında; TEM otoyolu Mahmutbey gişelerde araç trafiği kontrollü olarak sağlanıyor.

Reklam
Reklam

İstanbul'da etkili olan kar yağışı ve tipi TEM otoyolunun kapanmasına neden oldu. Gece boyu süren çalışmalar sonucunda otoyolda trafik kontrollü olarak sağlanmaya başlandı. Günün ilk saatleriyle araçlar Edirne yönüne tek şeritten yönlendirildi. Otoyol kenarında trafik yoğunluğundan dolayı terk edilen araçların durduğu da görüldü. Ekiplerin otoyoldaki çalışmaları sürüyor.




TEM otoyolu Mahmutbey gişelerde trafik kontrollü olarak sağlanıyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 25.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan TEM otoyolu Mahmutbey gişelerde trafik kontrollü olarak sağlanıyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)