Teksas'ta göçmenleri taşıyan minibüs kontrolden çıktı: 10 ölü, 20 yaralı

TAKİP ET

Teksas'ta göçmenleri taşıyan minibüs kontrolden çıktı: 10 ölü, 20 yaralı, başlıklı haberin detayında; ABD'nin Teksas eyaletinde göçmenleri taşıyan ve aşırı hızla ilerleyen minibüsün yol kenarındaki elektrik direğine çarpması sonucu 10 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı.

Reklam
Reklam

ABD’nin Teksas eyaletinin Meksika sınırında yer alan McAllen kentinin yaklaşık 80 kilometre kuzeyindeki Encino bölgesinde kapasitesinden fazla yolcu taşıyan minibüs, yoldan çıkarak elektrik diğerine çarptı. Teksas Kamu Güvenliği Departmanı Sözcüsü Nathan Brandley yaptığı açıklamada, 15 yolcu kapasiteli minibüste 30 kişi bulunduğunu, sürücünün aşırı hız ve aşırı yük nedeniyle aracın kontrollünü kaybettiğini belirtti. Kamu Güvenliği Departmanı, kazada sürücü dahil 10 kişinin yaşamını yitirdiğini, 20 kişinin de yaralandığını açıkladı. Brooks County Şerifi Urbino Martinez ise yolcuların hepsinin göçmen olduğunu kaydetti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Teksas’ta göçmenleri taşıyan minibüs kontrolden çıktı: 10 ölü, 20 yaralı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.08.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan Teksas’ta göçmenleri taşıyan minibüs kontrolden çıktı: 10 ölü, 20 yaralı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.