TEKNOFEST öncesi İstanbul Boğazı'nda gösteri uçuşu

TAKİP ET

TEKNOFEST öncesi İstanbul Boğazı'nda gösteri uçuşu, başlıklı haberin detayında; TEKNOFEST öncesi İstanbul Boğazı'nda 15 uçakla gösteri uçuşu yapıldı. Uçakların şovu nefes kesti.

Reklam
Reklam

TEKNOFEST Havacılık ve uzay teknolojisi festivaline son bir gün kala İstanbul Boğazı’nda gösteri uçuşu yapıldı. Türk Yıldızlarının liderliğinde 1 A400M, 3 F16, F4 ve Azerbaycan’a ait 2 MİG 29 olmak üzere toplam 15 uçağın eşlik ettiği uçuş gösterisinde unutulmaz anlar yaşandı. Uçakların İstanbul Boğazı semalarında yaptığı şov adeta nefes kesti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"TEKNOFEST öncesi İstanbul Boğazı’nda gösteri uçuşu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.09.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan TEKNOFEST öncesi İstanbul Boğazı’nda gösteri uçuşu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.