Teknesi bulundu, kendisi kayboldu

Teknesi bulundu, kendisi kayboldu, başlıklı haberin detayında; Balıkesir'in Edremit ilçesinde 55 yaşındaki balık tutkunu şahıstan 3 gündür haber alınamazken, teknesi Altınkum sahilinde balıkçı arkadaşları tarafından bulundu.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz Pazar günü teknesi ile balığa çıkan 55 yaşındaki Tuncay Durak’tan yakınları haber alamayınca durumu polise başvurdu. En son Pazar günü evden teknesi ile balık tutmak için açıldığını gören balıkçılar, akşam 19:00 sıralarında dönerlerken Ahmet Durak’ı balık tutarken gördükleri teknede göremeyince aramaya başladı. Tekne ise Altınkum arıtma bölgesinde içi boş şekilde bulundu. Bu güne kadar Sahil Güvenlik ekiplerinin ise araması sonuç vermedi.

Aile yakınları, kendisinden bu güne kadar haber alamadıklarını, gören ya da yerini bilenlerin insaniyet namına güvenlik güçlerine bildirmelerini istendi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Teknesi bulundu, kendisi kayboldu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Teknesi bulundu, kendisi kayboldu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.