Tekirdağ'da sis görüş mesafesini 5 metreye düşürdü

TAKİP ET

Tekirdağ'da sis görüş mesafesini 5 metreye düşürdü, başlıklı haberin detayında; Tekirdağ'da Malkara-Şarköy karayolunda yoğun sis görüş mesafesinin 5 metreye kadar düşmesine neden olurken, Malkara ilçesinde karla karışık yağmur etkili oldu.

Reklam
Reklam

Malkara-Şarköy karayolunda bu sabah saatlerinde yoğun sis etkili oldu. Sis sebebiyle görüş mesafesi yer yer 5 metreye kadar düştü. Sis nedeniyle göz gözü görmezken, sürücüler yolda ilerlemekte güçlük yaşadı. Yaşanan sis sebebiyle trafik ekipleri de kontrollerini sıklaştırdı.

Malkara ilçesinde etkili olan karla karışık sağanak yağış sebebiyle İstanbul-Çanakkale yolunda da sürücüler yer yer ilerlemekte güçlük çekti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Tekirdağ’da sis görüş mesafesini 5 metreye düşürdü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "24.10.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Tekirdağ’da sis görüş mesafesini 5 metreye düşürdü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.