Tek kanatlı baykuşa jandarma yardımı

TAKİP ET

Tek kanatlı baykuşa jandarma yardımı başıklıklı son dakika haberinde; Diyarbakır'da tek kanatlı olarak yaralı halde Çınar İlçe Jandarma Komutanlığı çatısına sığınan baykuş kurtarıldı.

Reklam
Reklam

Diyarbakır’ın Çınar İlçe Jandarma Komutanlığı Aşağıkonak Jandarma Karakol Komutanlığı hizmet binası çatısında mahsur kalan tek kanatlı olduğu tespit edilen yaralı baykuş, güvenli bir şekilde çatıdan alınarak ilk müdahale yapılmasını için Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Jandarma personeli tarafından kurtarılan yaralı baykuşun tedavisinin sürdüğü ve tedavisinin ardından doğaya bırakılacağı belirtildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Tek kanatlı baykuşa jandarma yardımı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Tek kanatlı baykuşa jandarma yardımı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.