TDP'de Sarıgül yeniden Genel Başkanlığa seçildi

TAKİP ET

TDP'de Sarıgül yeniden Genel Başkanlığa seçildi, başlıklı haberin detayında; Mustafa Sarıgül, yeniden Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanlığına seçildi.

Reklam
Reklam

Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilen Birinci Olağan Kurultay’da 933 delege oy kullandı. Sarıgül, geçerli 635 oyun tamamını alarak tekrar Genel Başkan oldu.

Genel Başkanlık seçiminde tek aday olan Sarıgül, partisinin 9 ay önce kurulduğunu hatırlatarak, seçime girme yetkisi aldıklarında kendilerini uzun bir maratonun beklediğini belirtti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"TDP’de Sarıgül yeniden Genel Başkanlığa seçildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "26.09.2021" tarihinde "POLİTİKA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan TDP’de Sarıgül yeniden Genel Başkanlığa seçildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.