TBF Başkanı Türkoğlu'ndan, Semt77 Yalovaspor Başkanı Tuna'ya ziyaret

TAKİP ET

TBF Başkanı Türkoğlu'ndan, Semt77 Yalovaspor Başkanı Tuna'ya ziyaret, başlıklı haberin detayında; Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Semt77 Yalovaspor Başkanı Orbay Tuna'yı ziyaret etti.

Reklam
Reklam

TBF’nin Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda ikinci dönemi için aday olan Türkoğlu, ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Semt77 Yalovaspor Başkanı Orbay Tuna’yı ziyaret etti. Ziyarette kulüp yöneticileri de hazır bulundu.

Türkoğlu, yeniden seçilmesi durumunda yapacakları projeler hakkında Semt77 Yalovaspor yöneticilerine bilgi verdi. Ziyarette Yalovaspor Başkanı Onay Tuna da yer aldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"TBF Başkanı Türkoğlu’ndan, Semt77 Yalovaspor Başkanı Tuna’ya ziyaret" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.10.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan TBF Başkanı Türkoğlu’ndan, Semt77 Yalovaspor Başkanı Tuna’ya ziyaret başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.