TBB Başkanı Feyzioğlu'nun Kilis temasları

TAKİP ET

TBB Başkanı Feyzioğlu'nun Kilis temasları, başlıklı haberin detayında; Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Vali Recep Soytürk ile Belediye Başkanı Servet Ramazan'ı ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Kilis’e bir dizi temaslarda bulunmak üzere kente gelen TBB Başkanı Metin Feyzioğlu ile yönetim kurulu üyeleri ve Kilis Baro Başkanı Avukat Hayri Muammer Fazlıağaoğlu ile birlikte Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. TBB Başkanı Feyzioğlu, daha sonra Belediye Başkanı Servet Ramazan’ı makamında ziyaret etti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"TBB Başkanı Feyzioğlu’nun Kilis temasları" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.10.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan TBB Başkanı Feyzioğlu’nun Kilis temasları başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.