Tayvan'daki depremin bilançosu netleşti
Tayvan'daki depremin bilançosu netleşti, başlıklı haberin detayında; Tayvan açıklarında dün meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle 1 kişinin yaralandığı ve şehirdeki Yuxing Köprüsü'nün bir kısmının çöktüğü duyuruldu.
Dün ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS) tarafından yapılan açıklamada, Tayvan'ın doğusunda yer alan Hualien kentinin güneyinde 70 kilometre açıkta 10 kilometre derinlikte 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirilmişti. Bugün depremin bilançosu netleşti. Tüm ülkede hissedilen depremde Taitung ilçesinin Changbin kasabasında yaşayan 88 yaşında 1 vatandaşın yaralandığı ve hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. Ayrıca Tayvan'ın Hualian Yuli kasabasında bulunan Yuxing Köprüsünün bir kısmının çöktüğü belirtildi.
Tayvanlı uzmanlar dün gece 20'ye yakın artçı depremin yaşandığını ve önümüzdeki günlerde 5 şiddetinde yeni sarsıntıların devam edebileceği uyarısında bulundu.Tayvan'daki depremin bilançosu netleşti başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 23.03.2022 tarihinde Dünya haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. Dünya haberleri kategorisinde yer alan Tayvan'daki depremin bilançosu netleşti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)