Tavşanlı Filiz Kooperatifi Genel Kurulu gerçekleşti

TAKİP ET

Tavşanlı Filiz Kooperatifi Genel Kurulu gerçekleşti, başlıklı haberin detayında; Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Tavşanlı Şehir içi ve Şehir Taşımacılık Filiz Kooperatifi Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.

Reklam
Reklam

Tek aday olarak kurula katılan Mehmet Küçük ve yönetimi yeniden Filiz Kooperatifi Başkanlığına seçildi. Başkan Küçük yaptığı teşekkür konuşmasında, "Beni yeniden bu göreve layık gören siz değerli üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik ve beraberlik içinde yeni dönemde de kooperatifimizin gelişimi için daha fazla gayret içinde olacağız.Yapılan ihalelerde kooperatif olarak daha fazla yer alarak siz üyelerimizin gelirini artırmak için çalışacağız.Bu seçimin kooperatifimize ve Tavşanlımıza hayırlı olmasını diliyorum ” dedi.

Genel Kurul sonrası Başkan Küçük ve yönetimi, tebrikleri kabul etti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Tavşanlı Filiz Kooperatifi Genel Kurulu gerçekleşti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.08.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Tavşanlı Filiz Kooperatifi Genel Kurulu gerçekleşti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.