Tavşanlı'da trafik kazası: 2 yaralı

TAKİP ET

Tavşanlı'da trafik kazası: 2 yaralı, başlıklı haberin detayında; Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza, Tavşanlı Kütahya karayolu 4. kilometrede meydana geldi.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgilere göre, Kütahya’dan Tavşanlı istikametine gitmekte olan İ.D. idaresindeki 43 ACK 711 plakalı otombil ile O.T.’nin idaresindeki 43 ABZ 127 plakalı otomobilin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi.

Kazada, İ.D. ve 43 ABZ 127 plakalı otomobilde yolcu Y.E. yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servisi ekipleri tarafından Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’ne götürüldü.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Tavşanlı’da trafik kazası: 2 yaralı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Tavşanlı’da trafik kazası: 2 yaralı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.