Tavşana tasma takıp refüjde otlattılar
Tavşana tasma takıp refüjde otlattılar, başlıklı haberin detayında; Antalya'nın Manavgat ilçesinde bi iş yerinde çalışanlar, tavşanlarını tasma takarak refüjde gezdirip otlattı. Refüjde gezip otla karnını doyuran tavşan, yeniden kafesine konuldu.
Manavgat Demokrasi Bulvarında bulunan, baharat satışının yapıldığı iş yeri, tavşanıyla dikkat çekiyor. 2 ay önce getirilen ve 3 aylık olduğu tahmin edilen tavşan, sahibi Abdullah Arıcan ve iş yeri çalışanları tarafından sık sık tasma takılarak Yapay Şelale önünde bulunan refüje çıkarılıp gezdirilerek refüjde bulunan otlarla karnının doyması sağlanıyor. İş yeri çalışanlarından Meral Tekeli tarafından refüjde gezdirildikten sonra yeniden iş yerine getirilen tavşan, içerisinde havuç ve marulun yanı sıra şifalı bitkiler bulunan kafesine geri bırakıldı.
Tavşana tasma takıp refüjde otlattılar başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 02.02.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Tavşana tasma takıp refüjde otlattılar başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)