Tatlı Kaçıklar'ın 'Seksi Şempanzesi'nin son hali büyülüyor

TAKİP ET

Tatlı Kaçıklar dizisinde oynadığı 'seksi şempanze' karakteriyle bir döneme damga vuran Yıldız Kaplan evlendikten sonra ekranlara ara vermişti. Yıldız Kaplan sosyal medya paylaşımlarıyla ise beğeni toplamaya devam ediyor.

Reklam
Reklam

90'ların sonunu yakalayanlar efsane Tatlı Kaçıklar dizisini çok iyi hatırlar. Mehmet Ali Erbil ve Yalçın Menteş'in başrollerini paylaştığı komedi dizisi tam 5 yıl sürmüştü. Bir de dizinin Afitap'ı vardı ki gösterdiği performansla unutmak mümkün değildi. "Çat çat çat Kel Bezhat"ın sevgilisi "Seksi Şempanze"yi, oyuncu Yıldız Kaplan canlandırıyordu. Dizinin yayınladığı tarih ve sonrası güzelliğiyle akıllara yer etti Yıldız Kaplan.

Mehmet Ali Erbil ve Yalçın Menteş ile birlikte yer aldığı Tatlı Kaçıklar dizi ile yıldızı parlayan Yıldız Kaplan şimdilerde torun seviyor. Uzun yıllardır ekranlardan uzak olan Yıldız Kaplan bir ara albüm de çıkarmıştı. 17 yaşında iken anne olan Yıldız Kaplan'ın, kızı Işıl'ın şu anda 3 çocuğu var.

Yıldız Kaplan 2008 yılında evlendi ve 38 yaşında ikinci kez anne oldu. Sonra da Akif isimli oğluna kendisini adadı. Şimdilerde 49 yaşında olan Yıldız Kaplan, ilk evliliğinden olan kızı Işıl Donat'ın 3 çocuğuna anneannelik yaparken, ayrıca oğlu Akif'e de gözü gibi bakıyor. 49 yaşındaki ünlü oyuncu ilerleyen yaşına rağmen doğal güzelliği ile büyük beğeni topladı. Makyajsız ve filtresiz fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu özelden yazanlara cevap olarak "Fotoşop sevmiyorum böyle iyi doğal. Bir kaç sene sonra düşünürüm. Genç görünüyor olabilirim. Boyun fıtığım ,bel fıtığım,yüksek tansiyonum mevcuttur ilgililere duyurulur. Sağlıcakla kalın. Bari saçımı tarasaydım." notuyla tebessüm ettirdi.