Tatilde üç güzel!

TAKİP ET

Kim nereye tatile gitti, sosyal medyada hangi pozu paylaştı, şehirde kalanlar nerede görüntülendi...

Reklam
Reklam

Berrak Tüzünataç, Leyla Feray ve Hazal Subaşı, Çeşme’de bir araya geldi. Üç güzel oyuncu, denize girerken görüntülendi.Çeşme’de tatil yaparken Bozburun’a geçip Ece Sükan’ın doğum günü partisine katılan Berrak Tüzünataç ile Leyla Feray-Serhat Teoman çifti, birkaç gün sonra Çeşme’ye geri döndü. Onlara Rıza Kocaoğlu ve sevgilisi Hazal Subaşı da katıldı. Ekip önceki gün Before Sunset Beach’teydi. Berrak Tüzünataç, Leyla Feray ve Hazal Subaşı, gün batımına doğru birlikte denize girdi. Serin suda sohbet de eden üçlüyedaha sonra Şükran Ovalı da dahil oldu.

Plajda ilgi odağı oldular
Bodrum-Yalıkavak’ta tatil yapan Hakan Hatipoğlu, önceki gün konakladığı otelin plajında kızı Lila ile deniz keyfi yaparken objektife yansıdı. Hatipoğlu, sabah saatlerinde denize sokup yüzdürdüğü kızıyla daha sonra kumda oyunlar oynadı. Gizem Hatipoğlu baba-kızın yanına öğlen saatlerinde geldi. Aile, plajda ilgi odağı oldu. Birçok tatilci Hatipoğlu çiftiyle fotoğraf çektirip kızları Lila’yı sevdi.

Çeşme’de buluştular
Oyuncu Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, geçtiğimiz yıl bir mekan çıkışında görüntülenmiş ve ikilinin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Özdemir, bu görüntülerin ardından “O benim arkadaşım, evime bıraktı” açıklamasını yapmıştı. Ancak ikili arasındaki aşk iddiaları bir kez ayyuka çıktı. Oyuncular önceki gün Acun Ilıcalı’nın Çeşme’deki evinde düzenlenen partide bir araya geldi.

Gecelikle denize girdi
Şarkıcı Elif Kaya, aranjörü Selim Çaldıran ve Ahmet Selçuk İlkan’la Bodrum’da tatile çıktı. Arkadaşlar önceki gün Gündoğan’daki bir sahilde yeni müzik çalışmaları için toplantı yaparken görüntülendi. Sıcaktan bunalan Kaya, üzerindeki geceliği ve gözlüğünü çıkarmadan denize girdi. Şarkıcı, sudan çıktıktan hemen sonra elbisesini çıkartıp arkadaşının üzerine attı ve beline köpük bağlayarak tekrardan denize girdi. Ünlü şarkıcının sahilde geçirdiği eğlenceli anlar da objektiflere böyle yansıdı.

Saçlarım semt modeli
Aybüke Pusat, tatil pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor. Ege kıyılarında güneşin ve denizin tadını çıkaran genç oyuncu, şapkalı bir fotoğrafına “Saçlarım semt modeli” notunu yazdı.

Doğum günü yemeği
Müjde Ar, kız kardeşi Mehtap Ar’ın oğlu Söz Ar’ın yeni yaşını Bodrum’da kutladı. Yeğen Ar, eşi Elif Ar’la İstanbul’dan Bodrum’a doğum günü kutlaması için özel olarak geldi. Usta oyuncu Müjde Ar ve eşi Ercan Karakaş ve Mehtap Ar, Söz’e yeni yaşında mutluluklar diledi. Oyuncunun oğlu gibi gördüğü Ar “En kötü günümüz böyle olsun, hem bayram hem de doğum günüm” dedi.

Hamarat şarkıcılar
Şarkıcı Aslızen ve Banu Karaca önceki gün Bodrum Bardakçı Koy’undaki Azka Otel’de gözleme yaptı. İkili, sahnedeki ustalıklarını oklavayla yufka açarken de gösterdi. Aslızen, sac başında oturup gözlemeleri pişirirken Karaca da espriler yaparak herkesi güldürdü.

Kaynak; Hürriyet