Taş ocağında korkutan patlama
Taş ocağında korkutan patlama, başlıklı haberin detayında; Giresun'un Çanakçı ilçesine bağlı Karabörk köyünde taş ocağındaki patlama amatör kameraya yansıdı.
Arduç Deresi mevkiinde dere yatağı kenarında yeni açılan taş ocağındaki patlama anını amatör kamerasıyla kaydeden köy sakinlerinden İbrahim Cırıt, bu patlamaların sık sık yaşanacağını belirtti. Taş ocağının patlatmalarla çevreye büyük zarar verdiğini ve adeta deprem etkisi meydana getirdiğini ileri süren Cırıt, Yerleşim yerlerinin çok yakınında açılmaya başlanan taş ocağı büyük oranda patlayıcı kullanılarak patlama gerçekleştirdi. Patlamayla birlikte yöredeki fındık bahçeleri, dere yatakları zarar görürken, köyü de büyük bir toz bulutu kapladı ve adeta evler yerinden sallandı dedi.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
Taş ocağında korkutan patlama başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 13.07.2021 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Taş ocağında korkutan patlama başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
İHA