Tartıştığı babasını bıçaklayarak ağır yaraladı

TAKİP ET

Tartıştığı babasını bıçaklayarak ağır yaraladı başıklıklı son dakika haberinde; Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde tartıştığı babasını bıçaklayarak ağır yaraladı. Babasını yaralayan şahıs, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Olay, Adapazarı ilçesi Korucuk Mahallesi Vakıfkent Sitesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, baba E.S. ile oğlu E.S. arasında henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü tartışma yaşandı. Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen olayda oğlu, babasını bıçaklayarak ağır yaraladı. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı baba E.S., ambulans ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından babasını yaralayan şahıs polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
Konu ile ilgili inceleme başlatıldı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Tartıştığı babasını bıçaklayarak ağır yaraladı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Tartıştığı babasını bıçaklayarak ağır yaraladı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.