Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli'den şiddetli yağışlara karşı uyarı
Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli'den şiddetli yağışlara karşı uyarı, başlıklı haberin detayında; Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda aşırı yağışların olabileceğine dikkat çekerek Rize, Ordu, Giresun, Trabzon illerinde sel, heyelan ve su baskınlarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.
Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü’müz tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerinden itibaren, Rize’de yarın (Cumartesi) ilk saatlerden itibaren Ordu, Giresun, Trabzon ile kuzey kesimleri başta olmak üzere Artvin çevrelerinde yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2), Rize ile Artvin’in kuzey kesimlerinde yer yer aşırı (100 kg üzeri) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadelerini kullandı.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli’den şiddetli yağışlara karşı uyarı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "13.08.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli’den şiddetli yağışlara karşı uyarı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.