Tarihi eser kaçakçısının üzerinden 76 adet sikke çıktı

TAKİP ET

Tarihi eser kaçakçısının üzerinden 76 adet sikke çıktı, başlıklı haberin detayında; Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan asayiş faaliyetlerinde, durumundan şüphelenilen bir şahsın üst aramasında 76 adet bronz ve gümüş sikke çıktı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucunda durumundan şüphelenilen G.B. isimli şahsa üst araması yapıldı. Şahıs üzerinde yapılan aramalarda Roma ve Bizans dönemine ait 76 adet altın ve gümüş sikke ele geçirildi.

Ekipler tarafından materyallere el konulurken, G.B. de gözaltına alınarak, işlemleri yapılmak üzere karakola götürüldü.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Tarihi eser kaçakçısının üzerinden 76 adet sikke çıktı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Tarihi eser kaçakçısının üzerinden 76 adet sikke çıktı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.