Talas'ta kış çalışmalarına aralıksız devam

TAKİP ET

Talas'ta kış çalışmalarına aralıksız devam, başlıklı haberin detayında; Kış çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Talas Belediyesi, ilçe genelinde etkisini arttıran kar yağışı sonrası kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sıklaştırdı.

Reklam
Reklam

Kırsal mahalleler başta olmak üzere ilçe genelinde faaliyetlerini sürdüren Kış Çalışması Ekipleri gece gündüz hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Bu kapsamda 10 tuzlama ve kürüme bıçaklı kamyon, 3 greyder, 3 büyük kepçe, 18 küçük kepçe, 4 traktör, 2 damperli kamyon ve 110 personel ile 4 vardiya halinde çalışmalar yürütülüyor.

KIRSAL İÇİN ÖZEL EKİP

Kırsal mahallelerde ulaşımın sorunsuz bir şekilde devam etmesi ve anında müdahale amacıyla bölgede sürekli olarak görev yapan kış çalışması ekipleri, kırsal mahallelerin tamamında teyakkuz halinde nöbet tutuyor.

KOORDİNASYON MERKEZİ İLE ANINDA MÜDAHALE

Öte yandan geçtiğimiz yıl kurulan Kış Çalışmaları Koordinasyon Merkezi de oluşabilecek sorunlara karşı etkin mücadele gerçekleştiriliyor. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda sahadaki ekiplerle anlık olarak iletişime geçilen merkezde, kameralar aracılığıyla önemli noktalar sürekli takip ediliyor ve gerektiği anda karla mücadele ekipleri yönlendiriliyor.




Talas'ta kış çalışmalarına aralıksız devam başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Talas'ta kış çalışmalarına aralıksız devam başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)