Taksim'de sağanak yağışa vatandaşlar hazırlıksız yakalandı

TAKİP ET

Taksim'de sağanak yağışa vatandaşlar hazırlıksız yakalandı başıklıklı son dakika haberinde; Taksim Meydanı'nda vatandaşlar sağanak yağışa hazırlıksız yakalandı. Yağışın başlaması ile insanlar duraklara, dükkan önlerine ve yağmur almayacak yerlere sığındı.

Reklam
Reklam


Bugün öğle saatlerinde İstanbul’un genelinde sağanak yağış etkili oldu. İstanbul’un gözde yerinden olan Taksim’de de etkili olan sağanak yağışa vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Sağanak yağışın başlaması ile birlikte yağışa hazırlıksız yakalananlar dükkan önlerine, duraklara ve yağış almayacak yerlere sığındı. Yağış yaklaşık 1 saat sürdükten sonra etkisini kaybetti.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Taksim’de sağanak yağışa vatandaşlar hazırlıksız yakalandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.06.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan "Taksim’de sağanak yağışa vatandaşlar hazırlıksız yakalandı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.