Swinger partisi genç dansçının sonu oldu

TAKİP ET

27 yaşındaki Rus asıllı dansçı, swinger partisinde tanıştığı iş adamı ile geceyi geçerdi. Genç kadın, sabah küvetin içinde çıplak halde ölü bulundu.

Reklam
Reklam

Rusya'da swinger partisi ölümle bitti. Rus dansçı Kristina Dontsova'nın cansız bedeni, Güney Koreli zengin iş adamı Lee Seung-Chul'un kiraladığı lüks çatı katında ölü bulundu. Hem seslendirme sanatçısı olarak çalışan hem de dansçılık yapan Kristina Dontsova, Lee Seung-Chul ile swinger partisinde tanıştı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, genç kadının gizemli ölümünden önce iş adamı Lee ile birlikte çatı katına çıkmak için asansör bekledikleri görülüyor.

Lee Seung-Chul, Kristina'nın ölümüyle ilgili bilgisi olmadığını, sabaha karşı 03.00 sularında duş aldıktan sonra yatağın üzerinde uyuyakaldığını ileri sürüyor. Polise ifade veren iş adamı, sabah uyandığında Kristina'yı küvetin içinde çırılçıplak bir şekilde bulduğunu, ancak küvette su olmadığını söyledi. Rus medyasının aktardığına göre ise, 27 yaşındaki Kristina Dontsova'nın cesedinde şiddet gördüğüne dair bulgu görülmedi. Genç kadının ölüm nedeni, yapılan otopsiden sonra anlaşılacak.

Rus medyası, Dontsova'nın Lee dışında bir erkek arkadaşı olduğu detayına da yer verdi. İş adamı Lee Seung-Chul'un ise, 2016 yılından beri Moskova'da ikamet ettiği bildirildi.