Survivor'daki el hareketiyle olay olan Aycan'a bir de Instagram'da bakın

TAKİP ET

Survivor parkurunda oyun alır almaz gönüllülere el hareketi yaparak herkesi şoke eden masum yüzlü 22 yaşındaki milli futbolcu Aycan Yanaç, Instagram pozlarıyla büyülüyor.

Reklam
Reklam

Survivor ünlüler takımında yarışan 22 yaşındaki futbolcu Aycan Yanaç, gönüllüler takımına bakarak yaptığı hareketle herkesi şoke etmişti. Almanya'da başka bir anlamı varmışAlmanyada başka bir anlamı varmışCemal Can ve Yasin "bu resmen terbiyesizlik!" diyerek hemen tepki gösterip Acun Ilıcalı'ya yöneldi. Acun Ilıcalı ise bu hareketin, Almanya'da öyle bir anlamı olmadığını söyleyerek ortamı yumuşattı. Milli futbolcu olan Aycan Yanaç, hem futboldaki başarıları hem de duru güzelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Aycan Yanaç kimdir?
Aycan Yanaç, 21 Kasım 1998 yılında Almanya'nın Nürnberg şehrinde dünyaya geldi. Ülkemizde A Milli Kadın futbol takımında forma giyen sporcu, forvet mevkisinde oynuyor. Futbola Nünberg'le başlayan Aycan Yanaç, kariyerine daha sonra Köln'de devam etti. Türkiye kadın U-19 takımına kabul edilen Yanaç, ilk kez 4 Ağustos 2015'te Bosna-Hersek'e karşı UEFA Geliştirme Turnuvası maçında oynadı. 2016 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinin iki maçında yer aldı. 7 Nisan 2018'de Estonya ile dostluk maçında Türkiye kadın milli takımına ilk kez çağrıldı. Aycan'ın özellikle Instagram pozlarını gören futbol oynadığına inanamıyor.