Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can rekor kırdı... Tam 14 kat arttı!

TAKİP ET

11 ünlü, 11 gönüllü toplam 22 yarışmacının mücadele ettiği Survivor final yaptı. 5,5 aylık maceranın şampiyonu dün akşam gerçekleştirilen görkemli bir final ile belli oldu. Cemal Can, Barış ile çıktığı SMS oylamasından galip olarak ayrıldı. Survivor finali sosyal medyada da büyük yankı buldu. Final #Survivor2020 hashtag'i ile uzun süre TT listesinin ilk sırasında yer aldı. Survivor, yarışmacıların sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayılarını da zirveye taşıdı.

Reklam
Reklam

Şubat ayında başlayan Survivor macerası dün akşam yayınlana final ile son buldu. 5,5 aylık maratonun şampiyonu Cemal Can oldu. Survivor finali sosyal medyada da büyük yankı buldu. Final #Survivor2020 hashtag'i ile uzun süre TT listesinin ilk sırasında yer aldı. Survivor, yarışmacıların sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayılarını da zirveye taşıdı. Büyük ödülü kazanan 2020 şampiyonu Cemal Can, takipçi sayısını 3 milyon 150 bin arttırarak bir rekora imza attı.

500 BİN TL KAZANDI
Gönüllüler takımında Survivor 2020'ye başlayan ve şampiyon olan Cemal Can 500 bin TL ödül kazandı.

TAKİPÇİ SAYISINI 14'E KATLADI
Yarışmaya katılmadan önce Instagram sayfasında 250 bin kişinin takip ettiği Cemal Can, takipçi sayısını 14 kat arttırdı. Cemal Can'ın takipçi sayısı final akşamı 3,4 milyona ulaştı.

BARIŞ'I 1,9 MİLYON K,İŞİ TAKİP EDİYOR
Cemal Can ile SMS oylamasına çıkan Barış Murat Yağcı, yarışma öncesi 450 bin olan takipçi sayısını 1,9 milyona çıkardı.

ERSİN'İN TAKİPÇİ SAYISI 1 MİLYONU GEÇTİ
Survivor sadece Cemal Can'ın değil, bütün yarışmacıların takipçi sayılarını arttırdı. Köpeğ Mes ile olan ilişkisi bütün tüm Türkiye'yi etkileyen Ersin Korkut'un takipçi sayısı 1,3 milyona ulaştı.

MERT ÖCAL
Yarışmanın favorileri arasında gösterilen Mert Öcal'ın takipçisi sayısı yarışmayla birlikte 644 bine ulaştı.

EVRİM KEKLİK
Survivor'dan 'ben gitmeyeceğim' dedikten dakikalar sonra elenen Evrim Keklik'in takipçi sayısı 568 bin oldu.

SERCAN YILDIRIM
Survivor'dan geçtiğimiz hafta elenen ünlü futbolcu Sercan Yıldırım'ın takipçi sayısı 365 bin oldu.

BERKAN KARABULUT
Final dörtlüsünden Berkan Karabulut, sosyal medyada fenomen oldu. Karabulut'un takipçi sayısı 1,1 milyon.

YASİN OBUZ
Önce MasterChef ardından da Survivor yarışması ile ekranda boy gösteren Yesin Obuz'un takipçi sayısı Acun Ilıcalı'nın çağrısı ile 1,3 milyon oldu.