Suriye'de trafik kazasında yaralanan sağlık çalışanları Türkiye'ye getirildi

TAKİP ET

Suriye'de trafik kazasında yaralanan sağlık çalışanları Türkiye'ye getirildi, başlıklı haberin detayında; Suriye'de sağlık çalışanları taşıyan servis aracının kaza yapması sonucu yaralanan 11 Türk ve Suriyeli sağlık çalışanlarından durumu ciddi olanlar Türkiye'ye getirildi.

Reklam
Reklam

Fırat Kalkanı Bölgesinde görev yapan sağlık çalışanlarını taşıyan servis minibüsünün El bab'a giderken otomobil ile çarpışması sonucu 11 Türk ve Suriyeli sağlık çalışanı yaralandı. Yaralılardan durumu ciddi olanlar Kilis Elbeyli Çobanbey Sınır Kapısı üzerinden Kilis ve Gaziantep'teki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.




Suriye'de trafik kazasında yaralanan sağlık çalışanları Türkiye'ye getirildi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 29.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Suriye'de trafik kazasında yaralanan sağlık çalışanları Türkiye'ye getirildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)