Suriye'de çatışmalara katılan terörist Kocaeli'de yakalandı

TAKİP ET

Suriye'de çatışmalara katılan terörist Kocaeli'de yakalandı, başlıklı haberin detayında; Kocaeli'de jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda Suriye'de çok sayıda silahlı çatışmaya katıldığı tespit edilen terör üyesi, yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şahıs tutuklandı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli İl jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları fiziki ve teknik takibin neticesinde Suriye’de çok sayıda silahlı eyleme katıldığı tespit edilen V.A. (30) adlı PKK /YPG terör örgütü üyesinin Kocaeli’de olduğunu tespit etti. Tespitin ardından harekete geçen ekiplerce düzenlenen operasyonda terör örgütü üyesi A.V., bulunduğu ikamette yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma Komutanlığındaki işlemleri sonrasında Kocaeli Adliyesine sevk edilen terör örgütü üyesi, Kocaeli 3’ üncü Sulh Ceza Mahkemesi kararı ile tutuklanarak Kandıra Cezaevine gönderildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Suriye’de çatışmalara katılan terörist Kocaeli’de yakalandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Suriye’de çatışmalara katılan terörist Kocaeli’de yakalandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.