Suluova'da yarı olimpik yüzme havuzu hizmete girdi

TAKİP ET

Suluova'da yarı olimpik yüzme havuzu hizmete girdi, başlıklı haberin detayında; Suluova Belediyesi yarı olimpik kapalı yüzme havuzu hizmete girdi. Havuzda çocuklara yönelik ücretsiz kurslar başladı.

Reklam
Reklam

İlçede her çocuğun yüzme bilmesini istediklerini belirten Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Hedefimiz bir yılda 2 binden fazla gencimize ve çocuğumuza yüzmeyi öğretmek” dedi.

Öğrenci velilerinden çocuklarını yüzme öğrenmeleri için havuza göndermelerini isteyen Başkan Üçok, “Endişe edecek bir durum söz konusu değil. Eğitmenlerimiz, cankurtaranımız ve personellerimiz mevcut. İlk etapta gündüz saatlerinde çocuk ve gençlerimize, devamında da ileri saatlerde yetişkinlere kurslar verilecek” diye konuştu.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yapmış oldukları reklam anlaşmasıyla ilçeye kazandırdıkları havuzun etrafının bir spor kompleksi olduğuna işaret eden Başkan Üçok, tenis kortu, basketbol sahası ve piknik alanlarının da bulunacağına değindi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Suluova’da yarı olimpik yüzme havuzu hizmete girdi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.08.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Suluova’da yarı olimpik yüzme havuzu hizmete girdi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.