Sultanhisar'da ev yangını

TAKİP ET

Sultanhisar'da ev yangını, başlıklı haberin detayında; Aydın'ın Sultanhisar ilçesindeki yangında bir ev kullanılamaz hale geldi.

Reklam
Reklam

Yangın, kırsal Yağdere Mahallesi'ndeki müstakil bir eve meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Abdurrahman G.'ye ait evden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Yangında ölen yada yaralanın olmaması teselli kaynağı olurken, ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




Sultanhisar'da ev yangını başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 29.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Sultanhisar'da ev yangını başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)