Sultangazi'de zabıtanın durdurduğu minibüste 19 kaçak göçmen yakalandı

TAKİP ET

Sultangazi'de zabıtanın durdurduğu minibüste 19 kaçak göçmen yakalandı, başlıklı haberin detayında; Sultangazi Belediyesi Zabıta ekiplerinin şüphe üzerinde durdurdukları minibüste Afganistan uyruklu 19 kaçak göçmen yakalandı. Kaçak göçmenlerin Edirne'de sınırı geçemeyince kiraladıkları minibüsle Sultangazi'ye döndükleri öğrenildi.

Reklam
Reklam

Sultangazi Belediyesi Sivil Zabıta ekipleri trafikte şüphelendikleri bir minibüsü durdurdu. Kapıyı açan ekipler 19 kaçak göçmen ile karşılaştı. Zabıta ekiplerinin haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri de geldi. 19 kaçak göçmen, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kaçak göçmenlerin Yunanistan sınırını geçemeyince Edirne’den minibüs kiralayarak Sultangazi’ye geldikleri öğrenildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Sultangazi’de zabıtanın durdurduğu minibüste 19 kaçak göçmen yakalandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Sultangazi’de zabıtanın durdurduğu minibüste 19 kaçak göçmen yakalandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.