Sultangazi'de karda yürüyüş yaparken düşen kişinin yardımına polisler koştu

TAKİP ET

Sultangazi'de karda yürüyüş yaparken düşen kişinin yardımına polisler koştu, başlıklı haberin detayında; Sultangazi'de akşam saatlerinde parkta yürüyüşe çıkan vatandaş dengesini kaybederek yere düştü. Yerde acı içinde kıvranan şahsı devriye gezen polis ekipleri fark ederken, yaralanan kişi güvenlik görevlilerinin yardımı ile yaklaşık 100 metre taşınarak ambulansa konuldu.

Reklam
Reklam

Sultangazi'de dün akşam saatlerinde evinden çıkan bir vatandaş evinin yakınlarında bulunan parkta yürüyüş yapmaya başladı. Şahıs karla kaplı park içerisinde yürüdüğü esnada dengesini kaybedip düştü. Acı içinde kıvranarak yardım bekleyen şahsı o esnada o bölgede devriye görevi yürüten polis ekipleri fark etti. Ekipler durumu hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahale sonrası yaralanan vatandaş güvenlik görevlilerinin yardımıyla sedyeye konuldu.

Park içeresinde düşerek yaralanan kişi güvenlik görevlilerinin yardımıyla yaklaşık 100 metre sedye ile taşınarak ambulansa konuldu.

Hastaneye kaldırılan şahsın vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu öğrenildi.




Sultangazi'de karda yürüyüş yaparken düşen kişinin yardımına polisler koştu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Sultangazi'de karda yürüyüş yaparken düşen kişinin yardımına polisler koştu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)