Süleymaniye'de iş yerinde korkutan yangın

TAKİP ET

Süleymaniye'de iş yerinde korkutan yangın, başlıklı haberin detayında; Fatih Süleymaniye'de iki katlı ahşap binadaki iş yerinin çatısında yangın çıktı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgilere göre Süleymaniye Siyavuşpaşa Sokak’ta bulunan iki katlı ahşap binanın çatısında yangın çıktı. İş yeri olarak kullanılan binanın çatısında çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangında bir kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Yangın kontrol altında alınırken, itfaiyenin soğutma çalışması sürüyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Süleymaniye’de iş yerinde korkutan yangın" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Süleymaniye’de iş yerinde korkutan yangın başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.