Sular Akademi Hastanesi PTT ile protokol imzaladı

TAKİP ET

Sular Akademi Hastanesi PTT ile protokol imzaladı, başlıklı haberin detayında; Kahramanmaraş'ta hasta kabulüne başlayan Özel Sular Akademi Hastanesi, Türkiye genelinde hizmet veren PTT çalışanlarını kapsayan protokol imzaladı.

Reklam
Reklam

Sular Akademi Hastanesinde gerçekleşen imza protokolüne Kahramanmaraş PTT Başmüdürü Harun Oğuzhanoğlu, Sular Akademi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sular, Yönetim Kurulu Üyesi Fatmagül Sular Nasır, Hastane Başhekimi Binnur Özkar, PTT yetkilileri katıldı.

İmza protokol töreninde konuşan Sular Akademi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sular, “PTT çalışanlarının tamamını kapsayan bu anlaşmanın PTT çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş ve bölge halkının tüm fertlerinin sağlık alanında herkesi kucaklayacak güzel işlere imza atmak için Sular ailesi olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Sular Akademi Hastanesi PTT ile protokol imzaladı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.09.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan Sular Akademi Hastanesi PTT ile protokol imzaladı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.